Halv pris på prøvetime, begrenset plass =)

Hei og velkommen til oss!  Antageligvis fant du oss på facebook og antageligvis vil du prøve pole dance =) 

Timen du kommer til er en helt vanlig time som vi har på planen, så du havner altså på time sammen med både helt nye og noen som har vært her i noen uker eller måneder allerede.  På studio har vi samlet en gjeng fantastiske mennesker som støtter og backer hverandre hele veien, så ikke vær redd for at noen skal se det på deg at du er ny, vi har alle vært der.  En av grunnene til at vi elsker pole dance er for at det er for alle.  Vi ønsker oss at pole miljøet i Norge skal fortsette å vokse, og kanskje blir du også en av oss?  

Vi starter timen med en oppvarming av hele kroppen før du introduseres for polen.  Du vil lære enkle spins (noen av dem vil du få til første dagen, andre kommer du til å trenge å øve mer på), vi jobber mye med armene og kjernemuskulaturen på disse timene, men ikke tenk på det, du merker ikke så mye til det før dagen etter.  Ha det gøy, kos deg, bli sterkere, thats all. 

Book time nå så får du halv pris på prøvetime!  

 

Du finner oss på Kobbesgate 10 B, gå til Dora, se etter det hvite bygget med grønn stripe langs taket, følg den grønne stripa til du kommer til en lang utvendig trapp, så er du her =) 

Hvis du finner ut at pole dance er noe du vil fortsette med får du en månde gratis trening hvis du melder deg inn på slutten av timen =) 
Kos deg masse!  Finn oss på facebook og kontakt oss hvis du lurer på noe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits