Hils på Bjørg!

Bjørg deltar i VM i pole sport i London i helga, sykt!  
Dama er sprek som en fole og blid som ei fjøl!  Trener masse, spiser vanvittig mye, har alltid latterdøra på gløtt, sånn i tilfelle det skulle trengs å slå den på vidt gap.  

Jeg har spurt henne hvordan i alle dager man finner motivasjonen til å trene så mye, hvordan trener man for å havne blant verdenseliten og hva spiser man for å få en så sunn og sterk kropp?  (og etter å ha fått svar, lurer jeg også på hvordan får man budsjettet til å gå opp når man spiser som to små hester hver dag)? 

Dette er Bjørg;


Superdama prøver å få til en treningsfri dag per uke (jeg har noen tips der), hun sykler dit hun skal, alltid, og nå mot NM har det vært konkurranse preget trening, med pole og koreografi trening nesten hver dag.  Det blir tungt for kroppen å henge så mye i en stang, så innimellom tar hun hele treningsdager med floorwork og koreografi trening uten pole.  

Mat.. Bjørg har matvett, det skal ingen ta fra henne.  Dette er en typisk dag:

Havregrøt med yoghurt, kanel og sukker
Frukt
Salat med kjikerter, bønner og egg
1-2 ruter mørk sjokolade
2-3 brødskiver
Frukt
2-3 brødskiver
Frukt
Kylling, fisk eller kjøttdeig med litt grønt
nøtter, bær eller lignende
2-3 brødskiver
og av og til skeier hun helt ut med en is eller kake (og med skeie ut, mener hun cirka hver dag).

Bjørg på tur til trening;

Bjørg har også dager der motivasjonen ikke er på topp, skal hun egentlig ut på sykkeltur, men kjenner at hun slettes ikke vil, drar hun ut alikevell, så tar hun en rolig runde.  Og når dørstokk mila er passert går jo ting så mye lettere.  Skulle det være pole treningen som ikke frister blir'a bekymra, da skjønner'a at det er på tide å dra frem (hold deg fast!) noe godt å spise og ta en dag eller to på sofaen. 

Inspirasjonen til trene frem mot VM finner Bjørg på det store internettet blant annet, men aller mest og dette er et direkte sitat; "Men hvis jeg skal tenke på hvem det er som virkelig inspirerer meg til å yte på trening og til å fortsette med polesport så er det først og fremst de jeg trener med som er den store inspirasjonskilden. Det er så mange herlige poleutøvere i trondheimsmiljøet som hver og en inspirerer meg med sin eleganse, stå-på-vilje, sjarm, fleksibilitet og/eller råskap (les power)."

Og du inspirer oss Bjørg!  Og vi heier på deg!

Klem fra Mia

Følg med på live streaming fra VM i morgen (23.07.16) og overmorgen.

Finn oss på facebook, hvis du har lyst til å bli en del av pole dance miljøet =) 

Kontakt oss på post@trondheimpolestudio.no hvis du lurer på noe og følg med på bloggen for oppdateringer under VM i pole sport! =) 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits