Vi skal til Verdensmesterskapet i Pole Sport!!

2 av våre instruktører har kommet igjennom nåløyet og skal delta på Verdensmesterskapet i pole sport i London i sommer. Nivået her til lands er ekstremt høyt, vi har veldig mange utrolig flinke pole utøvere i Norge. Elise og Bjørg sikra seg gull og sølv medalje i år, helt utrolig!

De har trent hardt og mye frem mot NM og nå fortsetter trenings regimet frem mot England, vi skal bli bedre kjent med dem og finne ut mer om hva som kreves for å sikre seg en pallplass på NM.Begge damene er sånne super mennesker som man leser om i magasiner også bare avfeier det hele som god journalistikk. Trening er en stor del av livet til begge to, og de sykler, løper, danser, turner og poler. I tillegggg til å trene seg selv trener de også barn og voksne og de har show innen salsa og turn. Hvordan i alle dager finner de energien? Og tiden? Og hva spiser man når man trener så mye? Vi skal få svar på alt dette.

I tillegg til at de begge to imponerer meg med overskudd, stå på vilje og tilsynelatende uendelig trenings-glede er begge damene godt planta på jorda, de elsker å dele av sin visdom og de elsker å lære bort det de kan, de blir like glade hvis du greier et nytt triks som hvis de greier det selv. Og disse to er de 2 beste i Norge nå, men de tvinger ikke sin kunnskap på noen, men deler med glede til de som vil lære.

Før vi fortsetter å bli kjent med Bjørg og Elise skal vi ta en super kjapp og forenklet gjennomgang av reglene til Norsk pole sport forbund og International pole sports federation. Reglene kommer i en tjukk blekke full av bitteliten skrift, men her kommer det så kort oppsummert som det lar seg gjøre;

Antrekk, hår og sminke trekker opp eller ned, shorts og bh limes fast til kroppen, det trekkes poeng dersom en rumpe eller pupp skulle snike seg ut.  Ikke glem å pointe, ikke glem ansiktsmimikk, ikke glem linjene.  Musikk skal samsvare med antrekk og dans.

Det velges ut "compulsory moves" som føres inn i skjema, spin på static stang, spin på spinning stang, styrke, fleksibilitet og deadlifts, disse skal utføres i rekkefølgen som er ført på skjemaet og helst kombineres for en høyere score.  Begge poles skal brukes like mye, hele lengden av polen skal benyttes, gulv arbeid skal være med og hele scenen skal benyttes.  Saltoer fra stang til gulv, eller omvendt gir høy poeng score hvis det utføres riktig.  Trekker ned hvis det blir feil.  

Bli bedre kjent med regelverket her.

Vil du støtte norges utøvere på tur til verdensmesterskap?  Les mer om hvordan du kan hjelpe til her =) 

Vil du vite mer om Elise og Bjørg?  Vil du vite hva som kreves for å konkurrere på høyt nivå?  Vil du følge oss på veien til VM i London?  Oppdateringer kommer snart, add oss på facebook =) 

Og du, ikke glem at de fleste av oss trener pole fordi det er gøy, ikke fordi vi skal bli best i verden, men det er jaggu artig at noen vil det, også så mye vi lærer av disse to!

Kontakt oss på post@trondheimpolestudio.no dersom du lurer på noe. 

Alle bildene er stjålet fra @elise_h på instagram.  

#poledancekurs 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits