Ny timeplan og ny konkurranse

2016 har jaggu begynt, og det har tatt litt tid før det gikk opp for meg egentlig.. men her er året, og den nye timeplanen vår;

Intro timer er for deg som er helt ny eller relativt ny på pole, hvis du har lyst til å komme på en prøvetime velger du en intro time som passer for deg og booker deg og sender mail til post@trondheimpolestudio.no så booker vi en pole til deg. 

Sexy Flexy er en yoga inspirert time som passer for alle som vil bli mykere og mer fleksibel. 

Polersice er styrke trening, passer for alle.  Vi bruker de siste 20-30 minuttene på å tøye ut. 

Mor og barn er en time hvor du kan ta med deg barnet ditt eller mora di på trening =) timen er uten instruktør

Sexy Time er 40 minutter med koreografi fra forskjellige danse stiler. 

Åpent Nivå er ny for året, passer for deg som vet hva du vil øve på og gjerne vil ha litt hjelp.  Instruktøren leder oppvarming og tøying, resten av timen er en slags assistert egentrening.

Høstens konkurranse er over.  Gratulerer til Frida som vant en ny X-pole X-pert!!  X-pole er den beste polen på markedet.  Ønsker du også deg en? Kjøp den her.

Photo from poledancekurs

Gratulerer også til de andre som greide å være med på en lang og intensiv treningsperiode!

Snart kjører vi på med en ny konkurranse også denne gangen med en fantastisk premie levert av @elitept!  Komplett treningsprogram og kostholdsplan og personlig oppfølging i 4 uker.  

Sjekk ut resultatene andre har fått på deres instagram side og sjekk ut facebook siden!

 

Mer informasjon om vårens konkurranse kommer snart =) følg med!

Finn oss på facebook også og sjekk ut hjemmesiden vår. 

Klem

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits