1000 kroner avslag på privat gruppetrening akkurat nå!

Dersom du og gjengen fra jobb eller skole, eller militæret eller syklubben har lyst til å prøve noe nytt er dette tilbudet for deg!  Dersom du booker en privat gruppetime hos oss i løpet av Desember får du 1000 kroner rabatt!  (Timen trenger ikke gjennomføres i desember, bare bookes).

Private gruppetimer passer for både menn og kvinner, godt trente og de som ikke har trent før.  
Det passer for utdrikningslaget, klassefesten og lønningspilsen.  Kanskje har dere bare lyst til å gjøre noe annet sammen?  Bli bedre kjent, få bedre samhold, leke litt? 


 

Sånn ser timen ut

Dere ankommer og instruktøren viser dere garderoben, i garderoben finner du også vaskekluter, ta med en sånn ut igjen, den bruker du til å tørke over pole og hender når det trengs.  
Instruktøren setter i gang oppvarmingen, ingenting avansert bare bevegelse for å få igang kroppen.  
Så vil instruktøren vise et triks flere ganger, både sakte samtidig som forklaringer blir gitt og i normalt tempo så alle får se hvordan det til slutt skal se ut.  Normalt er det mellom 1 og 3 personer per stang, avhengig av hvor mange dere er, alle får prøve et par ganger hver.  Ingen kommer til å greie alt, men alle kommer til å greie noe.  
Dere vil lære triks, spins og moves.  Bodywaves og andre danse elementer går vi også igjennom.  Dersom dere ønsker det kan vi sette sammen en sammenhengende danserutine til dere også, men da vil jeg anbefale å booke to timer etter hverandre så dere får en time til å lære enkeltstående elementer og en time til å sette det sammen.
På slutten av timen vil vi tøye litt hvis vi rekker det og hvis dere ønsker det og vi tar gruppebilder.

Book din tid via kontaktskjemaet 


 

Ordinær pris er 3500 pr gruppe pr time, men bestiller du timen din nå i desember får du 1000 kroner i rabatt.  Timen må gjennomføres i løpet av de neste 4 månedene, og kan gjennomføres allerede nå i Desember for eksempel i forbindelse med julebord.  
Dersom dere ønsker å komme på mandag til fredag får dere ytterligere 500 kroner i rabatt.  

Bestill din time nå, gå ikke glipp av denne muligheten til  å få med gjengen på noe nytt =) 

Har du spørsmål angående ledige tidspunkt og lignende kan du kontakte oss her. 

Kom på en prøvetime
Finn oss på facebook og instagram; @poledancekurs

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits