Black friday!

Hei!  I dag kan du begynne å gjøre 2016 til et utfordrende, lekent og sprekt nytt år, vi feirer Black Friday med å gi deg 20% rabatt på 1 månde trening uten binding.  


 

Du kan trene hos oss fra 01. Januar til 01.Februar for 720 kroner.  Du får fri tilgang til studioet (både vår styrketrenings sal og pole dance studio) fra klokken 06:00 til klokken 23:00 mandag til søndag alle dager i året.  Du deltar på så mange timer som du ønsker, når du vil og kan.  Vi har timer som passer de som er helt ny mandag til fredag, dette inkluderer introtimer, styrketimer, fleksibilitets timer og koreograferte timer. 

 

Hvis du ønsker å fortsette etter Januar er over gir du oss bare beskjed så får du en halv måned gratis i tillegg 

Tilbudet gjelder kun i dag 

 

 

 

 

Ta kontakt på post@trondheimpolestudio.no hvis du lurer på noe

Finn oss på facebook og instagram @poledancekurs

 

#blackfriday #poledancekurs #poledance #trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits