Se hva vi kan friste med!

Har du ikke blitt medlem på Trondheims eneste pole studio enda?  Da er jeg her for å gi deg gode grunner til å bli med!


 

Som medlem hos oss får du adgang til studio fra 06:00-24:00 hver eneste dag hele året!  Det hender seg at vi har arrangementer som utdrikningslag, bursdager, team-building også videre, men da kan du fremdeles benytte deg av egentreningsrommet vårt.
Vi har faste timer som går mandag til fredag, du velger selv hvilke av disse du vil komme på og hvor mange du vil komme på pr dag og pr uke.  

Vi har et vanvittig bra miljø, takket være fantastiske medlemmer som tar vare på hverandre, støtter og oppmuntrer hverandre. 

Timeplanen er som følger; 

Intro er timene de fleste begynner med, disse timene passer for alle og er lagt opp så alle skal få til noe, men ingen skal få til alt.  På disse timene begynner vi å bygge grunnlaget for din pole dance vekst.  Det er altså ikke meningen at du skal være ferdig trent før du kommer på disse timene, det er her vi begynner å jobbe med styrke, fleksibilitet og teknikk. 

SexyFlexy er timer med fokus på fleksibilitet, timen varer i 40 minutter og er inspirert av yoga, vi bruker pust og flytende øvelser for å bli mykere. 

Polersice er en time hvor vi bruker pole og egenvekt til å bli sterkere.  Timen er lagt opp med tanke på musklene vi trenger å trene opp for å bli gode i pole dance.  Hele kroppen får gjennomgå og siden vi bruker egenvekt er dette en time som passer for alle. 

SexyTaim (uttales med tulle thai aksent) dette er timen for koreografi.  Her setter vi sammen floorwork, spins og triks vi har lært i de andre timene til en dans. Timen passer for alle, så triksene er ikke mer avanserte enn de du lærer på Intro timene.  Denne timen gir deg også mer cardio trening enn de andre timene våre.  Prøv den!

Nivå 1 - 3 etterhvert som du blir flinkere med teknikk, sterkere og mer fleksibel kan du prøve deg på mer avanserte timer.  På nivå 1 begynner vi å leke mer i horisontale stillinger fra gulvet, vi jobber med å komme oss opp-ned og lærer noen grunnleggende grep både med hender og bein så vi blir tryggere i stangen. 

Mor og barn som de eneste i landet har vi en mor og barn time hvor du kan ta med barnet ditt eller mora di ;) på egentrening. 

I tillegg til de faste timene kjører vi weekend kurs, workshops og privattimer og som medlem hos oss får du en bedre pris på alt som skjer på studio.  

For å unngå at du kommer til fulle timer har vi et online booking system hvor du selv booker timene du vil komme på, det kan du gjøre via facebook siden vår eller via hjemmesiden

Vil du komme på en prøvetime trykk her.

Vil du komme på workshop Rafaela Montanaro trykk her.

Kontakt oss på post@trondheimpolestudio.no hvis du lurer på noe =) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits