Helgekurs!

Helgen 23.-24. oktober blir det helgekurs i pole dance!

Nå har du mulighet til å lære deg enkle spins, figurer, enkelt gulvarbeid og vi vil også jobbe med styrke og fleksibilitet. Du trenger ikke være sterk eller ha noen som helst kunnskap om pole dance fra før.

Kurset går over to dager og blir holdt kl. 18.00 på fredag og kl. 15.00 på lørdag. Vi holder på i 90 minutter begge dager, ta med deg vann og shorts, så sees vi!

Kurset blir holdt i Poledancekurs sitt studio ved Dora i Kobbesgate 10 B. Det er et hvitt bygg hvor blant annet Planteservice holder til. Følg en grønn stripe langs taket til du kommer på baksiden av bygget og finn oss øverst i trappa.

 
 

Prisen er 500,- for hele kurset. Sikre deg plass ved å trykke på knappen under!

 

Påmelding er bindende 

Lurer du på noe? Ta kontakt på trondheimpolestudio.no!

Finn oss på facebook og instagram: @poledancekurs

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

30.09.2015 kl.23:31

så utrolig gøy! har alltid hatt lyst til å prøve det

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits