NM og VM og sånt =D

Vår dyktige instruktør Elise deltok for første gang i NM i Pole Sport i år, og hun kvalifiserte seg også til VM.  Neste år håper vi flere fra studio blir med og deltar på NM og at flere blir med å ser på =) 

Her er jeg og Elise etter hun gikk av scenen på Crystal Palace sports centre.  Strålende fornøyd begge to.  Jeg lurer på om jeg kanskje var litt mer letta enn henne over at det var over.. hvordan er det mulig å holde nervene i sjakk før man går på scenen der!?  Jeg fatter det ikke!

Og her hyller vi Elise på toget til trikken til taxien hjem

For en opplevelse det var asså!  

Så jeg håper flere vil søke om plass i NM til neste år, og kjører derfor i gang en liten kampanje. For 750,- (1500,- for de som ikke er medlemmer) setter vi opp en egen NM time, du vil få utlevert en perm med god oversikt over regler, compulsory moves, søknads skjema og alt praktisk.  Vi møtes en gang hver måned sammen for "assistert egentrening"  det vil si at jeg eller Elise er der og holder oppvarming og stretching og kommer med en hel masse, irriterende, konstruktiv kritikk.  I tillegg kjører vi 2 * 30 minutter privattime for hver av dere, disse fordeles så alle får en time i 2015 og en i Januar 2016 før film skal leveres.  

Påmeldingsfrist 23.08-2015

Vi starter allerede i August (så langt det er minimum 8 påmeldte). 

SÅ:

  • du får en second opinion om hvilket nivå du bør søke på
  • du får god oversikt over compulsory moves, søknadsskjema og regler
  • du får oppfølging i gruppe og alene
  • du får dra-hjelp av instruktører og gruppa
  • 6 gruppetimer og 2 privattimer (og et halvt år til å jobbe sammen og alene med å finne din stil og din rutine). 
  •  

Finn oss på facebook og instagram @poledancekurs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits