1 månde gratis trening!

Kom på en prøvetime nå i juli og meld deg inn før vi kommer til August så får du den første måneden din hos oss gratis!  Vi har varierte timer som passer for alle, og som medlem hos oss kan du komme på så mange timer du vil, så ofte du vil og når du vil.  


 

Vi har delt opp treningen vår i 4 nivåer, intro er for den som ikke har prøvd pole før og for den som er relativt ny.  Nivå 1, 2 og 3 følger.  På nivå 1 har vi fokus på inversjoner (opp ned), og vanskeligere spins enn på intro, på nivå 2 begynner vi å øve på kombinasjoner av flere moves og vanskeligere triks.  Nivå 3 er for eliten.  I tilegg har vi styrke og stretching timer.  Vi har også et eget styrkerom som du kan bruke som du vil og du kan trene på egenhånd i pole salen vår fra 06:00 - 24:00 (så lenge den er ledig). 


 

Nå i Juli har vi litt redusert timeplan, da har vi prøvetimer på onsdager klokka 20:00 og torsdager klokka 19:40 Bestill din time her.

 

4 kommentarer

Iselin Renée

09.07.2015 kl.10:52

Så spennende, dumt det er så langt unna :)

Yasumin

10.07.2015 kl.01:36

Hello, my name is Yasumin, and i intereating about pole danse with you. I live in Levanger

And i work here. My free day is not same every week. I free 2 days a week.

It posible for me to training pole danse 2 times a week?

And it will be different day of each week.

Thank you. :)

poledancekurs

08.10.2015 kl.09:37

Yes, you can do that, contact us at miameland@hotmail.com :)

poledancekurs

08.10.2015 kl.09:37

Ditt svar:

Yes, you can do that, contact us at miameland@hotmail.com :)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits