Introduksjon til pole dance - helgekurs i palmehelga

Nå har du endelig muligheten til å prøve pole dance! Lørdag 28. Og Søndag 29. mars kjører vi et eksluksivt to dagers introduksjonskurs til pole dance her i studio. En hel helg med tilsammen nesten seks timers intensiv poletrening. Dette er et kurs for deg som aldri har prøvd poledance/polefitness før og er nysgjerrig på hva vi driver med.  Kurset koster 750 kroner for voksne og 600 kroner for studenter eller for de som allerede er medlemmer på poledancekurs.  Kurset vil gi deg en innføring i basic spinnene, figurene, walks/måter å gå rundt stanga på, floor work/dans/bevegelser som man gjør på gulvet uten stanga. Vi vil også jobbe med styrkeøvelser som er relevante for poletrening og forskjellige  tøyeøvelser som innen få måneder vil få deg ned i spagaten. Vi kommer også til å sette sammen en liten koreografi av det dere lærer på kurset. Her vil det bli mye å inspirasjon å hente enten du bare ønsker å lære et par bevegelser til dansegulvet eller ønsker å finne ut om poledance kan være din greie ;-)

Kurset vil bli holdt av poledancekurs sin egen instruktør Maria Anda som er utdannet sirkusartist fra FLIC sirkusskole i Italia og som har tatt flere instruktør og poledancekurs i inn og utlandet. 

Bortsett fra ditt fabelaktige selv trenger du bare å ta med deg en shorts og en drikkeflaske.  

Det er kun 16 plasser på dette kurset, og det er første mann til mølla, du kan sikre deg en plass ved å skrive en mail til sirkusanda@gmail.com.  
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

3, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits