Dette tilbyr vi =)

Pole dance passer for de aller fleste og mange vet allerede dette, men jeg kan ikke gjenta det mange nok ganger, vi driver ikke en strippeskole (ikke dømmer vi de som vil bli strippere heller), men dette er trening, beinhard, dritt morsom trening!  Hver muskel du har i kroppen for kjørt seg, men det er så morsomt at man ofte ikke merker det før dagen etter.  De fleste som trener hos oss gjør det for helsa, de vil være sunne og friske og de liker treningsformen, noen gjør det for å slanke seg, for å bli sterkere, og noen få for å konkurrere.  Det er som med all annen trening. 
Hvis du lurer på om du er for stor tåler polesene våre 120kg, hvis du lurer på om du er for svak så anbefaler jeg deg å komme deg ut av sofaen og opp i polen sporenstreks, for da trenger du det helt sikkert ;)
Hvis du lurer på noe annet kan du sende en mail.

Dis pole dancing thing not as easy as it looks

Hvis du vil trene hos oss kan du gjøre det på flere måter;

Medlemskap:  Som medlem hos oss kan du trene fra 06:00 til 24:00 hver dag hele året (med forbehold om at studio kan være opptatt til private arrangementer).  Du kan delta på alle våre timer mandag - fredag, du kan delta på så mange timer du vil, og du deltar på de timene som passer for deg!  Prisene er 469 pr månde for 12 måneders medlemskap og 569 pr månde for 6 måneders medlemsskap (betales via PayPal).  Før du eventuelt blir medlem hos oss, anbefaler vi en prøvetime.  Prøvetimene våre er satt sammen av en gruppen nye poledancere og 2-3 som er der for første gang på prøvetime.  Vi starter alle timer med 10-20 minutter oppvarming og styrke på poles eller gulv, så lærer vi om grep, spins og floor work, alt er lagt opp så du som er der for første gang skal få til noe.  Ingen får til alt på første time, det går bare ikke an det.  Instruktørene har dansa i flere år og får det meste til å se effortless ut, men det betyr slett ikke at det er det.  Vi ler av og med hverandre og vi driter oss ut daglig, vi får blåmerker mellom beina og på armene, og vi er støle og vi faller ned, men herregud så deilig det er å lære noe nytt.  Og om ikke lenge begynner du å vise frem blåmerkene dine og fortelle alt for mye om hvordan du fikk dem.  Blåmerkene er våre krigsskader, og vi er stolte av dem for faen! ;)

Vi har også utviklet et nytt medlemskap, Poledance Delux.  Velger du dette medlemskapet får du din helt egne X-pole X-pert på kjøpet og du får blant annet 10% rabatt på medlemskapet ditt.


BLI MEDLEM?

Egentrening: Du kan også velge vårt egentrenings abonement, det koster 399,- i måneden og er uten binding, du får fri adgang til poles, tissue, gymringer, styrkeapparater, løsvekter, og cardio apparater utenom våre arrangementer og timer.

Kurs: Av og til kjører vi på med weekend kurs og 4 ukers kurs, informasjon om disse kommer fortløpende på facebook siden vår og her på bloggen =)

Utdrikningslag / Teambuilding:  Vi har hatt stor suksess med våre utdrikningslag, både jenter og gutter tar turen innom oss for å gjøre noe gøy sammen på brudens store dag.  For grupper på opp til 16 personer pleier 60 minutter å være nok til at gjengen har lært noe nytt, flira masse og begynner å bli slitne og klare for mer bedagelige aktiviteter.  Er dere flere enn 16 kan det være lurt å prøve på 90 minutter da dere blir flere enn 2 på hver pole.
Pris for 60 minutter 3500, og 90 minutter 3900,-
Vi har også poles vi kan ta med hjem til deg og en pole som kan brukes utendørs, vi har vært rundt omkring i Norge og Sverige og hatt kurs, ta kontakt for nærmere informasjon om det.

Privattimer: Har du dårlig tid, eller liker du å ha en instruktørs fulle oppmerksomhet?  Da kan privattimer være tingen for deg, 60 minutter med uavbrutt pole dance koster 750 pr time, 10 privattimer koster 6500,-.  Vi anbefaler at du har et klart mål med privattimen din, på den måten er det lettere for oss å veilede deg.  Du kan også komme tidlig og varme opp på egenhånd hvis du vil, på den måten får instruktøren mest mulig tid til å bruke på det du vil lære.

Show:  Hvis du vil sette en spiss på firmafesten, fødselsdagen eller eventet ditt kan vi bistå deg med det.  Her må jeg igjen minne om at vi ikke stripper, vi pole danser og klærne har vi på oss =)

Jeg håper dette var oppklarende, men ikke nøl med å ta kontakt! 

Nuss Mia

 

2 kommentarer

Jente 16

02.03.2015 kl.17:19

Jeg ser dere har et 4- ukers kurs på gang akkurat nå, men kommer dere til å arrangere flere 4- ukers kurs i nærmeste fremtid? Kunne tenkt meg å prøve :) Og forresten, er det noen aldersgrense? Kan jeg, som blir 16 snart, starte? :)

poledancekurs

05.03.2015 kl.23:11

Jente 16: Hei =) vi kommer ikke til ha flere 4 ukers kurs før etter sommeren, men bare følg oss på facebook så får du beskjed når vi setter opp nye kurs

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits