Massasje for medlemmer =)

Vi kan nå tilby veldig billig massasje fra Byåsen massasjeterapi for våre medlemmer, Anneliese kommer Torsdag 29. Januar og gir oss 30 minutter massasje for 200 kroner, det er himla billig asså!  Hun tar med seg massasjebenk og det som hører med =)

Bookingliste ligger i studio og 5 timer er allerede booka!  Så raska på damer =) Hvis det fortsetter å være så mange som vil ha massasje kommer vi til å gjenta dette 2 ganger i måneden.

 

Jeg gleder meg allerede!! Er det mulig å bli så sykt støl av eeeen time trening om dagen!?  Bra det er jul bare en gang i året ass! 

Bli medlem?  Kom på en prøvetime da vel.   Har du allerede vært på prøvetime?  Bli medlem her.

Finn oss på facebook, instagram (@poledancekurs) og sjekk ut hjemmesiden vår =)

Nuss fra Mia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits