Quick guide til søknad NM 2015

Jeg lova å komme med info om søknaden for å delta i NM i dag.  Jeg skal prøve å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig, hvis du vil sette deg bedre inn i reglementet finner du linker nederst på siden.

Der finner du også alle andre linker jeg legger ut i løpet av innlegget.  Jeg anbefaler deg å finne en pc koblet til printer før du i det hele tatt leser videre, dette er omfattende greier og veldig vanskelig å få oversikt over hvis du ikke har ark og penn i nærheten så du får litt oversikt over feks compulsary moves.

Tidligere så jeg at det var et krav å være medlem i Norsk Pole sport forbund, det ser ut til at det kravet er borte.  Men du må være norsk statsborger eller kunne vise til at du bor og jobber i Norge.

Søknadsavgiften er 350 kroner og det må betales innen 15. Januar, det er også fristen for å sende inn video.  Du må også sende inn compulsory form og søknads skjemaet. 

Videoen; 

Lastes opp på youtube
1.55 - 2,05 minutter
Ingen klipping, filter eller redigering, ingen forstyrrende elementer, ingen andre personer i bildet.
Videoen må være godt market med fullt navn, kategori og navn på konkuransen.
Både spinning og statisk pole skal brukes. Disse må stå i korrekt posisjon. Det vil si spin pole til høyre for kamera og static til venstre, stengene skal 2,5 -3 meters avstand.  De polsene som er lengst unna døra i studio står i riktig posisjon og alle medlemmer står fritt til å filme videoen sin hos oss.
Koreografi, kostyme, musikk, hår og sminke må korrenspondere med IPSF regler.  (Greie regler om at du skal ha håret bort fra ansiktet, dekke til hele rumpa og puppene og sånn) les mer her. 
Musikken du bruker kan ikke ha vokal.

På videoen må du ha med compulsory moves;

2 fleksibilitets moves

2 styrke moves

1 spin på statisk eller spinning pole

Disse 5 obligatoriske movesene må komme i en rekkefølge du har fastsatt på et skjema som du sender inn sammen med søknaden.

Compulsory moves finner du her.  Bla deg ned til side 17 for å komme til movesene, jeg anbefaler at du leser resten også selvsagt =) Hvilke moves du kan velge fra kommer an på hvilken kategori du vil delta i. 

For de medlemmene jeg har snakka med så langt er det snakk om å delta på amatør, kriteriene for å delta på amatør er;
* du kan ikke ha vært eller være instruktør
* du kan ikke ha kommet på topp 3 i denne kategorien tidligere
* du kan ikke tidligere ha konkurrert på et høyere nivå i en konkurranse

De som skal delta på kategorien for amatører kan velge compulsory moves med en poengsum fra 0.1 til høyst 0.5 (jeg anbefaler at du velger noe du er helt trygg på istedet for å velge den med høyest poengsum).

Nå kan du altså gå inn på denne linken og velge 2 moves fra flexi, 2 fra styrke og 1 spin fra enten static eller spin disse skal oppføres i rekkefølgen du utfører dem på dette skjemaet.

Fyll ut dette skjemaet også og sett inn søknadsavgift på dette kontonummeret; 1503.53.17802 neida, det er ikke mitt kontonummer ;P

Linker:

Kategoriene og videosøknad; http://www.polesportnorge.no/wp-content/uploads/2014/12/KategorierOgVideossoknad.pdf
Compulsory moveshttps://www.facebook.com/groups/693722314059568/
Reglementhttps://www.facebook.com/groups/693722314059568/
Søknadsskjema; http://www.polesportnorge.no/wp-content/uploads/2014/12/Application-form-NM-2015.pdf
Skjema for compulsory moves; http://www.polesportnorge.no/wp-content/uploads/2014/12/blank-compulsory-form-final-2015.pdf

kontakt for spørsmål angående NM; nm@polesportnorge.no

Kontakt meg dersom du har spørsmål om bruk av studio, hjelp til koreografi og lignende miameland@hotmail.com

Følg oss på facebook, instagram @poledancekurs og besøk hjemmesiden vår =)

Har du enda ikke blitt medlem hos Trondheims eneste pole dance studio?  Bli med på en prøvetime da vel!

Nuss Mia

 PS!  Hvis noe av dette er feil må du gjerne legge igjen en kommentar så jeg får rettet det opp =)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits