Spagaten før 2015?

Jeg vet at veldig mange av dere hadde som nyttårsforsett å komme ut i spagaten før 2015 og nå er det absolutt på siste innspurt her asså!!  Så kom på SexyFlexy klokka 20:10 på tirsdager, 17:00 på torsdager og Polersice klokka 02:30 på fredager, den timen avsluttes med 30 minutter superdigg tøying!


Bruk gjerne varme klær når vi tøyer og kom litt tidligere for å varme opp litt ekstra på egenhånd før timen begynner.  Husk at det ikke er lurt å løpe rett fra en varm tøyetime og ut i kulda, så bruk gjerne litt tid i studio etter timen å få normal temperatur tilbake.  

I morgen klokka 17:00 begynner det, og da går vi også igjennom en liten dynamisk serie som kan være fin å gjøre hjemme.

Følg oss på instragram; @poledancekurs for tips og triks til tøye øvelser du kan gjøre hjemme.  Sjekk også ut facebook siden og hjemmesiden vår. 

XOXO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits