Black Friday!

DETTE TILBUDET ER AVSLUTTET

Black friday er dagen etter thanksgiving, butikkene i USA og Canada åpner tidlig med SUPERSALG!  Vi adopterer denne tradisjonen fordi vi ELSKER salg og fordi vi vet at du ønsker deg en superfresh Januar.  Så vårt tilbud til deg er 31 dager med fri tilgang til våre 18 ukentlige timer med instruktør i studio til kun 699,- ingen bindings tid, ingen løfter, bare en liten forpliktelse fra deg selv til deg selv; på Januar skal det trenes! 

Dette kan jo være en sporty gave også?  Ta julegave shoppinga her og nå og bli ferdig med det! =)

 

Dette tilbudet gjelder kun i dag og er helt unikt, vi har aldri hatt et så godt tilbud før!  Våre 5 ukentlige intro-timer passer for deg som aldri har rørt en pole før.  I tilegg kan du som er helt ny komme på våre tøye og styrke timer. 

Vi har også trapes, tissue, gymringer, vekter og cardio appareter og et rom hvor du kan slappe av med en kaffe etter trening.  Og ikke nok med det(!) vi kan også skilte med et helt unikt felleskap, her hjelper vi hverandre, hilser på hverandre, støtter og backer hverandre.  Pole dancere er et helt eget folkeslag!

Dersom du vil gi dette bort i gave til noen trenger vi navnet på den/de personene, da de som har måneds abonnement vil bli bedt om å identifisere seg.  

Vi har 16 års aldersgrense.

Start forberedelsene til et sunt, friskt og selvutviklende 2015 her hos oss i dag!

 
Følg oss på facebook og instagram @poledancekurs for flere tilbud!
Sjekk ut hjemmesiden vår her!

2 kommentarer

Linda w. Sommervoll

28.11.2014 kl.06:17

Hei

Gjelder dette for 31 dager i januar, eller er det 31 i et klipp som man kan brukke når man vil i løpet av 2015?

Hilsen Linda

poledancekurs

28.11.2014 kl.11:09

Linda w. Sommervoll: hey =) dette gjelder for Januar =)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits