Julebord med jentene?

 

Hva med ett litt annerledes julebord for deg og dinne venner? Vi starter kvelden på vårt koserom, her kan dere ta med noen godt å drikke, vi kan være behjelpelig med drikke og mat om ønskelig. før vi kjører i gang ett underholdende, morsomt og lærerikt poledancekurs. Hos oss kan du kombinere god mat og drikke med dine venner, samt få en herlig undervisning i poledance. Høres ikke dette bra ut?

Har du en liten danser i magen, lyst å prøve noe helt annet? Har du en drøm om å lære poledance? dette plassen for deg!

I våre flotte lokaler på Dora tilrettelegger vi kvelden for dere. Vi har ett eget underholdningsrom, der både mat og drikke kan nytes. Vi i Poledancekurs er behjelpelig med å gjøre kvelden til noe helt spesielt for deg og dine venner.

Vi arrangerer julebord fra 22. November til 1. Februar. For spørsmål, informasjon eller booking? 

Prisen er 150 pr pers, minimum 10 påmeldte pr gruppe.

Ta kontakt med Chanette Marie!
Mail: cmlevik@gmail.com
Tlf: 950 87 512

Velkommen skal dere være!

Ikke glem å følge oss på insta; @poledancekurs og finn oss gjerne på facebook!

Ta en titt på hjemmesiden vår her!

 

 

 

#poledance #poledancekurs #kurs #julebord #trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits