Workshop - silks

Vår dyktige instruktør, Maria holder workshop i luftakrobatikk for voksne nybegynnere på Lørdag! Meld deg på du også!

Maria har noe så fantastisk som en utdannelse fra sirkus skole!  Hun er en kreativ sjel som gjerne deler av sin kunnskap.  På lørdagen som kommer blir det Intro til sling fra 11:00 - 13:00 og intro til aerial tissue fra 14:00 - 16:00 2 innholdsrike workshops!

 Sjekk ut aerial silks her;

Har du lyst til å utfordre deg selv?  Bli med på lørdag da vel!  Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på tar du kontakt med Maria på; sirkusanda@gmail.com

Hver workshop koster 500,-

Ikke glem å finne oss på insta; @poledancekurs og facebook

Hjemmesiden vår finner du her

Nuss fra Mia

Én kommentar

barediy

20.11.2014 kl.00:19

så fint innlegg :) ta deg gjerne en tur innom bloggen min for inspirasjon og DIY prosjekter, kommer mye spennende fremover :) ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits