SOMMERFESTEN!

Damer, igjen har vi vært så heldig at vi har blitt innvitert på Gossips sommerfest.  Dette begynner å bli en tradisjon nå asså!  (Det er også en tradisjon at undertegnede er den første til å bli drita).. Festen starter på Gossip klokka 16:30 og vi møter selvsagt tidlig :)  Polen kommer til å være nyvaska og antrekket "less is more" så vi kan gjøre alt det crazy vi har lært =) det kåres en vinner for beste antrekk og det kommer til å være en DJ i hver etasje, masse overraskelser og upåklagelig stemning =) Alle våre 60 medlemmer har en stående innvitasjon og jeg håper alle blir med på å gjøre Søndag 8. Juni minneverdig!

Her følger noen bilder fra våre tidligere turer på Gossip;

Jeg gleder meg!!  Jeg gleder meg asså så mye at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med all den tiden vi har før 1. Pinsedag!  

Og dessuten folkens, så flytter vi!   =D  

Snilleste Malin har donert en treningsbenk til oss, jeg har ikke rukket og sjekka så mye enda, men jeg ser den kan gjøre et og annet med rumpa mi.. =) Thomas og hans hærlige familie har lånt bort en stepmaskin, en spinsykkel, og en multi trainer.  RIta kom med en treningsball og Nina og Chanette kommer med kjøkkenutstyr og kaffemasking og ting som gjør livet lyserere =) Ida kommer med en teknisk kjæreste som skal se på nøkkelkort systemet vårt =) 

Følg oss på face, på instagram og send meg en mail om du lurer på noe!  Miameland@hotmail.com

Kom gjerne på en prøvetime, og har du allerede vært på prøvetime kan du bli medlem =) 

#pole #poledance #poledancekurs #poledancenation #poledancenorge #polefitness #fitness #fitnessgirl #girl #trondheim #dora #kurs #dans #dance #gossip #clubgossip #sommerfesten #sommerfest #sommer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits