Gossip i mårra!

Det er så mye som skjer for tida folkens!  I mårra blir det pole dance og annet show på Club Gossip!  Anbefaler alle å ta turen dit tidlig da pole danserne i all hovedsak opptrer ute på en 3 meter høy frittstående stang!

1. Juni flytter vi til nye lokaler rett ved Dora, lokalet blir 4 ganger så stort som det vi har nå og målet er å få på plass alt et treningssenter trenger, i tilegg til pole og aerial hoop.  Lørdagene fremover er fulle av utdrikningslag, vi har fremdeles plass til noen flere, men det lønner seg å være tidlig ute, det er få timer igjen nå, spesielt i Juni.   Vi tar i mot grupper på 3 eller flere for en egen time med instruktør hvor dere lærer enkle spins og moves på en trygg og sikker måte og vi har selvsagt tid til drikkepauser og bildetaking =)

Prisen for 60 minutter er 2500 kroner, ta kontakt på miameland@hotmail.com dersom du lurer på noe eller vil booke time =)

Dersom du vil komme på prøvetime kan du lese mer om det her! 

Bilde: Fast #photoshoot <a class=#pole #poledancekurs #polefitness #dance #cradle #fitness #girl #trening tusen takk til Cathrine Grinden :-) @poledancekurs" width="504" height="504" />
Foto; Cathrine Grinden

 

Følg oss gjerne på facebook og på instagram også!  Og dersom du allerede har vært på prøvetime, kan du bli medlem!

 

 

#pole #poledance #poledancekurs #kurs #dans #trening #polefitness #fitness #utdrikkningslag #utdrikningslag #trondheim #show #Gossip #xstage #girl #girls

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits