Film fra Hitra-Frøya =)

For en tid tilbake var det en artikkel om Poledancekurs.no i Hitra-froya.no, Sten Egil Røvik har skrevet artikkelen og filmet videosnutten =) Vi spilte musikk fra Ida's telefon når jeg dansa og det kom en melding på slutten der som førte til at jeg måtte prøve å holde tilbake en latterkrampe, but never mind, her er videoen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Dersom du har lyst til å prøve poledance kan du komme på en prøvetime, har du allerede vært på prøvetime kan du ganske enkelt bli medlem.  Pole dance fører til et sterkere, sunnere, mer kvinnelig deg.  Og nå satser vi på at vi skal kunne gi deg alt du ønsker (i tilegg til pole dance) på et sted!  Hos oss skal du kunne bli driiiit sterk, smidig, danse eller bare drikke kaffe.  Vi flytter damer!  Og jeg gleder meg!
 
miameland@hotmail.com
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits