Street pole

 

Damer, det er bare 7-8 stykker igjen av dere som er med i vår challengen!  Hang in there! Jeg heier på dere!

Vi var ute med vår x-stage i går, det var alt for kaldt til å ta av seg klærne å få triksa skikkelig, men litt fikk vi jo gjort alikevell =) Sjekk bare snasne Annas shoulder mount;

 

Bilde: #sommer #streetpole <a class=#pole #dance #poledancekurs #trondheim #xstage #dans #fitness #fitgirl #trening" class="scaledImageFitWidth img" height="504" src="https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10155257_10154052049065504_7211146735952888135_n.jpg" width="504" />

Det kjørte en bussjåfør forbi som ga oss 2 tomler opp samtidig som han sakte kom over i feil kjørebane =) Øynene på veien! 

Nåja, vi skal ut med stagen mye i sommer hvis været fortsatt holder seg!  Og alle er innvitert!  Følg med her og på facebook!

Jeg er rimelig sikker på at vi flytter 01.06 så dersom du skal på trening etter det finner du oss ved Dora, under 10 minutters gange fra Solsiden.  Der har vi 220 kvm å boltre oss på, det er nok plass til å kose seg litt imellom øktene det!  .

Vi trenger en del greier til lokalet, maling, extensions, poles, hoops, kanskje til og med tissues (da blir Anna (bildet) instruktør, sant?), bord, stoler, vekter og cardio maskiner.  Har du noe som ligger og støver ned må du gjerne ta kontakt!  Det er veldig mange av våre flotte medlemmer og instruktører som allerede har meldt seg for dugnadsarbeid og det setter jeg kjempe stor pris på!  Vi kommer til å trenge masse hjelp! 

Kom gjerne på en prøvetime, og har du allerede vært på en kan du bli medlem

Ta kontakt på miameland@hotmail.com dersom du lurer på noe =)

 

 

#utdrikningslag #kurs #pole #poledance #dance #poledancekurs #trening #fitness #trondheim #dora #street #dans #fitgirl #girl #polefitness

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits