Helgakurs 11-12 er fullt!! Det blir satt opp nytt samme helg! Kommer du? :)

Hei dere lesere og ny lesere:)

Da har jeg herved den gleden å si at kurset som ble satt opp før påske er alt fullt nå. Jeg ble kjempe gla av å høre all responsen for å delta på kurset:)  Jeg har derfor besluttet å sette opp enda et kurs samme helg pga den stor pågangen. 

Det blir følgende tidspunkt: 11,april kl 20:00-21:30 og 12.april 09:00-10:30.  Kurset er for deg som er helt ny eller nesten ny i pole dance, vi fokuserer på styrke, beveglighet og en riktig måte å utføre pole dance på.  Du vil lære enkle spins og moves som du eventuelt kan videreutvikle senere.  Kurset koster som tidligere 399,- og vi kjører 90 minutter,   Ta kontakt med Chanette på chanette_@hotmail.com for påmelding og om du har noen spørsmål.


Dette er ida og Meg(Chanette) i stangen på en av våre sosiale kvelder:)

 

Om dere lurer noen på ang helgakurset eller har andre spørsmål så ta kontakt på Chanette_@hotmail.com eller 95087512 :)

Du kan også besøke vår hjemme side www.poledancekurs.no

 

Ses vi på helgekurs?:)

-Chanette-

 

Kom gjerne på en prøvetime, og finn oss på facebook =)

Dersom du allerede har prøvd pole dance kan du bli medlem.

 

#Chanette #helgekurs #trening #trønderlag #dans fitness #polefitness #pole #poledance #dance #poledancekurs #kurs #trondheim #tempe #poledancer

Én kommentar

unicornraape

25.03.2014 kl.12:54

Skulle vert med om det var i bergen, hehe :)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits