Støl?

Så du drikker protein pulveret ditt eller melka di rett etter trening?  Du spiser en liten overdose av magnesium hver dag og du får i deg fettsyrene dine?

Også er du støl, fremdeles?  Sengekos med kjæresten er det du trenger!

https://dl-web.dropbox.com/get/blogg/video/CAM00414.jpg?_subject_uid=173263821&w=AACpbDLq29XBqJd4FgWK42pkXlnczpQIdeWXoaUhKOpTkg

En kjevle over støle muskler er ekstremt asså, men vi har en foam roller i studio du kan og bør bruke =)spør en instruktør om hvordan og kom litt tidligere eller dra litt senere fra trening.

Å kjevle leggene fungerer også på restless legs syndrom.. forresten ;)

 

Kom å prøv poledance med oss!  Book en prøvetime nå!  Og du, finn oss på face også! 

 

 

#pole #poledance #poledancekurs #skadeforebygging #skade #muskel #egenmassasje #massasje #polefitness #fitness #trening #dance #dans #kurs #girls #kosthold #støl #magnesium #restlesslegs #søvnløs #løsning #sengekos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits