Prøv pole dance!

Pole dance fører til et sterkere, sunnere, mer selvsikkert deg!  Det gir deg bein i nesa og nok selvfølelse til å kunne være kvinnelig, om ikke annet så ihvertfall i et par timer på trening.  Pole dance er oppbyggende trening for hele kroppen og så morsomt at man glemmer at man trener!  For å bli en god pole dancer må man være villig til å trene mye, både styrke, kondisjon og bevegelighet.  Også må man være litt tøff, for av og til faller vi ned, og sånn er det bare!


Kom gjerne på en prøvetime og husk at vi også tar i mot grupper, det begynner å fylles opp med utdrikningslag på lørdager frem mot sommeren, så ta kontakt tidlig dersom du vi komme å besøke oss på en lørdag! 

Finn oss gjerne på facebook og ta kontakt på miameland@hotmail.com dersom du lurer på noe!

 

#pole #poledance #poledancekurs #polefitness #kurs #trening #fitness #trondheim #tempe #poledancer

 

 

Én kommentar

Marie

28.02.2014 kl.13:04

Heisann :)

Jeg ville bare informere at jeg blogger om pole dancing og alt som innebærer. Håper at du stikker innom :)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits