Nye instruktører

Celia, Nina og Silje begynner straks og instruere hos oss!  3 super flinke, motiverte damer som alle er bitt av basillen.  De skal tørtrene litt fremover og holde deler av timen sammen med oss gamlinger skikkelig kleint for dem, artig for oss ;) 

Jeg håper alle vil ønske dem velkommen og ta godt vare på dem, det er da virkelig ikke bare-bare å holde styr på 6 stykker som skal gjøre ting de aldri har gjort før på en pole.  Man føler et visst ansvar for at ingen skal falle ned og ingen skal skade seg så man har litt hjertet i halsen den første tiden. 

Julianna;

Joanna;

Ida og Chanette;

og meg;Vi "gamlingene" asså gleder oss stort til å bli flere i flokken og håper og tror at vi fra nå av kan ta litt tid til egentrening og tanke på egen progresjon og dermed ha enda mere å lære bort til dere! 

Forresten har jeg en liten nyhet , vi kommer til å få fantastiske Hannah fra Danmark på besøk igjen.  Dama er helt unik og var her og lærte oss nye ting i hele sommer.  Så dro hun til (jeg tror det var) 3 kontinenter og besøkte pole studios i hytt og gevær.  Nå er hun asså tilbake i Europa og jeg gleder meg stort til å se hva hun har lært og hva hun kan lære oss =) jeg kommer tilbake med mer info om dette.  Jeg skal prøve å la henne pakke ut av kofferten før jeg fortsetter å mase på henne om å komme hit =)

 

Kom gjerne på en prøvetime, besøk oss på facebook og finn hjemmesiden vår her.  Husk at vi også kan hjelpe deg med å arrangere utdrikningslag, jentefest, guttefest, eller hva det måtte være.  

#pole #poledance #dance #poledancekurs #kurs #trening #polefitness #firness #progresjon #instruktør #trondheim #tempe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits