Krav

Neste fredag kjører vi på med audition for de som vi lbli instruktør, du må kunne klatre, sitte og spinne.  Alt fra Intro bør kunnes.  I tilegg må du ha litt fritid å ta av da det blir ca 4 vakter i måneden.  Du må like å lære bort og ha en stemme som høres.  Du må være sosial, utadvent og motivert.  Du kommer til å få opplæring, men vil bli oppfordret til å legge opp timene dine som du selv ønsker, vi trenger ikke å være helt like og det er bare fint hvis det er litt mangfold i timene våre. 

Hvis du ikke er helt bitt av pole dance basillen er du sannsynligvis ikke den vi leter etter, så vær sikker på at pole dance er noe du elsker, prioriterer og vil drive med i lang tid fremover. hvis du vil være med på audition møter du bare opp på fredag den 31. Januar klokka 18:00 - Velkommen =)

Til dere som ikke har prøvd pole dance enda, kom gjerne på en prøvetime!  

Følg oss på facebook også og sjekk gjerne ut hjemmesiden =) 

Ta kontakt på miameland@hotmail.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits