Litt kort om alt

Julebordet er overstått og vi fikk filma julerutine, Andreas var her å filma oss og klipper og limer sammen filmen for oss.  Filmen legges ut på bloggen så fort den er ferdig =)
Andreas tok like gjerne humanflag når han var her.

Ellers; litt praktiske oppysninger, vi holder stengt i mellom julaog siste ordinære treningsdag blir fredag 20. Desember.  De som har nøkkel sier i fra på facebook når de drar for egentrening, så kan de som vil henge seg med da.  Jeg kommer også til å sette opp en eller to dager hvor studio blir åpent for egentrening hele dagen.  Mer info om dette kommer. (jeg kan ikke planlegge så langt fram i tid).

Vi kjører på med helgekurs på pole dance for nybegynnere 11. og 12. Januar, det er fremdeles noen ledige plasser.  Dersom du vil være mde booker du deg plass ved å klikke på knappen under. 
Dette er et intensivt introduksjonskurs til pole dance vi trener i 90 minutter begge dagene og dere skal lære enkle spins, grep, pole walk og vi skal fokusere på styrke og bevegelighet.  Dette kan være en fin mulighet til å finne ut om pole dance er noe for deg. 

Kanskje kan det også være en fin julegave til en sporty venninne?  Eller noe morsomt dere kan gjøre sammen?

helgekurs 399,-

 
Dersom du vil komme på prøvetime er det mulig 4 dager i uka.
Følg oss på facebook og instagram også for å holde deg oppdatert på våre tilbud.  Og send gjerne en mail til post@trondheimpolestudio.no dersom det er noe du lurer på.
#pole #poledance #dance #poledancekurs #fitness #trening #tempe #trondheim #dans #kurs #strength #tilbud #gave #julegavetips #julegave #helgekurs
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits