I love mah shake!

Det har vært en del spørsmål rundt shaken min, jeg har jo blitt innmari glad i den og (nesten) slutta å drikke iskaffe fra Tine (aka sukker og fett) etter at jeg begynte å lage min egen sunnere variant.

Dette trenger du:

·         Proteinshake med sjokolade smak fra Tech Nutrition

·         Nescaffe espresso

·         Vann

·         Isbiter

·         (melk)

2 måleskjeer proteinshake blandes med ca 4 dl vann (smak deg frem til du finner konsistensen du liker).
Jeg har et abnormalt koffeinbehov så jeg bruker 2-3 t skjeer espresso som jeg blander ut med minst mulig varmt vann før jeg tømmer det oppi shaken sammen med is.  Dette ristes og nytes.  Kaffe med Dumle smak =) gotta love it!
Shaken blir enda bedre hvis du bytter ut alt eller litt av vannet med melk, men da blir det jo noen ekstra (herlige) kalorier også da =)

 Du som er her i Trondheim kan kjøpe shake på Flexgym på lade, eller bestille herfra www.tn.no.
Det finnes jo mange gode proteinshaker der ute, så prøv deg frem, den fra tn er min favoritt fordi den smaker Dumle og har 90% proteiner, men det er jo ikke sikkert at du liker Dumle, eller at du trenger så høy protein prosent.  Bruk den shaken du liker =)

Ikke ferdig med julegavene enda du heller?  Hva med å gi bort en helgekurs på pole dance til venninnene?  Kurset går over 2 dager, med 90 minutter instensiv introduksjon til pole dance.  
Vi starter klokka 10:00 både lørdag  11. Januar og Søndag den 12.  Kurset er for deg som aldri eller nesten aldri har rørt en pole før.

Du booker deg plass på kurset ved å klikke på paypal knappen under.

Helgekurs 399,-

 
 
Følg oss gjerne på facebook også og husk å tagge bildene dine #poledanckeurs.
Har du lyst til å komme på prøvetime?
 
 
#pole #dance #trondheim #kurs #gave #julegave #tempe #sorgenfri #trening #polefitness #proteinshake #love #poledance #fitness #helgekurs #shake #oppskrift #dans 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits