Kjøpe pole?

Mange vurderer å kjøpe pole til å ha hjemme.  Jeg anbefaler x-pole til deg som planlegger å bruke polen mye.  X-pole er den tryggeste portable polen på markedet. 

Hvis du er usikker på hvor mye en pole kommer til å bli brukt kan du begynne med å kjøpe en av de billigere variantene, Carmen Electra pole er et eksempel.  En sånn stang får du kjøpt på club 4 shop og erotikk1 her i byen.  

Alle portable poles må sjekkes jevnlig, sørg for at de står jevnt og stødig.  Husk at hus flytter på seg og endrer størrelse (jo da, de gjør det)!  Temperatur forskjeller kan ha noe å si for hvor stødig stangen din står.

 

X-pole får du i 3 forskjellige størrelser,  40, 45 og 50 mm.  45 mm vil passe for de aller fleste.  Her i studio har vi 50mm.  Den størrelsen er hakket bedre når det gjelder å få grep med beina, men den er litt for tykk til å få et veldig godt grep med hendene.  Personlig har jeg ikke prøvd 40 mm pole.  Men jeg ser for meg at det blir veldig vanskelig å få tak med beina på en så tynn pole.  

Du kan kjøpe x-pole x-pert, da kan du enkelt skifte imellom static og spinning mode, (dette tar ca 10 sekunder).  X-pert stangen er litt dyrere enn X-pole sport, som kun er static.  Stangen er lettere å flytte, men har synlige gjenger nederst, ikke så veldig pent og veldig vondt å skrape seg opp på. 

Hvis jeg skulle kjøpt en ny stang akkurat nå ville jeg gått for en x-pole x-pert 45mm i chrome finnish.

Sjekk prisen på flere steder, men husk at kopier finnes, tenk på sikkerheten og tenk på at du må betale toll, frakt og mva dersom du bestiller fra utlandet.

 Dersom du lett får klamme hender under trening kan du prøve denne: 

Vi selger den i studio til 249,- det er en stor flaske som varer lenge.  Fungerer best for de med veldig klamme hender. Ønsker du å kjøpe en sånn sier du bare i fra til instruktøren når du er her, du får faktura senere. 

Mangler du fremdeles noen julegaver?

Hva med å gi bort et klippekort på pole dance til noen du er glad i?

 

 
Har du lyst til å komme på prøvetime?
Har du likt oss på facebook
 
#pole #dance #poledance #dans #kurs #poledancekurs #trondheim #tempe #xpole #polefitness #grip #trening #trene 

2 kommentarer

kitty

08.12.2013 kl.18:22

Heihei ;-)

Dæm får inn x-pole på club4shop og på erotikk 1 over nyttår ;-)

nissemona

09.12.2013 kl.15:37

Synd å lese at dere, som profesjonelt studio, anbefaler billigvariantene fra erotikksjappene. Trodde dere var bedre enn som så. Disse er jo ikke trygge for fem flate øre.

Også litt leit å lese kommentaren om at erotikksjappene tar inn xpole. Trodde virkelig det ble jobba for å holde disse miljøene adskilte.

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits