Treningsmoralen må vike

Jeg ser det i år også, treningen forsømmes til fordel for eksamens lesing.  Sinnsykt kjedelig ass!  Skal jeg sitte her i studio helt alene hele advent?  Jeg vet at selv om du våkner med gode intensjoner om å lese til eksamen så ender du opp med å sortere sokker, nappe øyenbryn og google katte-bilder.  Jeg tror hjernen din har bare godt av å stikke en tur på trening jeg, litt avkobling, så blir det så mye lettere å konsentrere seg om bøkene etter på =) 
Nå legger jeg ut et bilde av en søt katt, så har du fått det unna veien ;)

 

Noen av timene er tatt av planen, det er fordi timene ikke fylles opp som før, men i januar når alle gode nyttårsforsetter er på plass er også timene tilbake på planen.  

Julebordet nærmer seg, fint hvis de som vil være med på julerutine filmen tar med sko og nisselue.  Husk å booke deg plass på julebordet via book-a-pole (se polersice).

Og du, ja du, uavhengig av om du er medlem eller ikke, hvis du har litt peiling på film og klipp og lim å sånt, så er du invitert på julebord du også ;) ta kontakt på miameland@hotmail.com

jeg og Joanna leka litt på stanga i går, resultatet finner du på blant annet på instagram.husk at vi selger klippekort for de som ikke kan trene så ofte at et medlemskap vil lønne seg. 

Klippekortet ditt kjøper du her:

 

Kanskje en fin gave til hu eller han som har alt også?  Gi bort en utfordring =) 
Klippekortet kan hentes i studio eller vi kan sende det hjem til deg, gratis begge deler =) 
Følg oss på facebook og kom gjerne på en prøvetime!
 
#poledancekurs #pole #poledance #dance #dans #trening #polefitness #julebord #trondheim #tempe #eksamen #katt

3 kommentarer

Mia

08.12.2013 kl.16:20

Er forsket på nettopp dette med eksamenslesing og trening, og alle studier viser at de som tar seg tid til trening i denne perioden generelt levere bedre resultater enn de som ikke gjør det ;)

poledancekurs

08.12.2013 kl.19:53

That Girl

27.12.2013 kl.20:00

Er blant dem som har forsømt trening grunnet eksamenslesing og julestress. Det angrer jeg på nå når jeg skal sette i gang igjen. Har x-pole xpert i stua, lettvint som bare det, men fytti så vanskelig å sette i gang igjen..

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits