Julebord med jentegjengen?

Snart er det jul ass!  Mange trommer sammen damene til ekstra ordinært møte i syforeningen på denne tiden, hva med å samles for litt pole dance før dere slår dere ned med strikketøy og broderier?  Vi skreddersyr arrangement for deg og dine venner.  For en time i studio med egen instruktør som sørger for at alle lærer litt pole på en trygg og sikker måte. Ta kontakt på post@trondheimpolestudio.no for å bestille tid!

Og, du, gutter kan gjerne stikke innom de også.  Tobias var her for en tid tilbake.

I tilegg til private arrangement har vi åpent 6 dager i uka med 18 instruerte timer for alle nivåer.  Dersom du vil bli medlem hos oss kan du sjekke timeplanen og finne en intro time som passer for deg.  Prøvetimen koster 150 kroner, det blir trukket fra på første faktura dersom du blir medlem hos oss. 

Som medlem hos oss får du tilgang til vår online booking og kan booke deg plass på timen så du slipper å dra på bomtur.  Torsdag og fredag er det mulighet for egentrening. 

Du kan også velge å kjøpe et klippekort til deg eller noen du er glad i.  Det gjør du enkelt

her:

 

 Du kan velge om du vil få klippekortet tilsendt eller om du vil hendte det på den første timen din.

Dersom du allerede er medlem hos oss må jeg få minne om at vi har en massasje rulle liggende i studio.  Bruk den for å få mer ut av treningen, for å forebygge skader og for å bli mer bevegelig!

Følg oss på facebook også!

#pole #poledance #poledancekurs #polefitness #dance #dans #trening #trondheim #tempe #julebord #julegave #jul #advent

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits