Adventstid

hey folkens!  Det har blitt desember og adventstid.  Ventetiden frem til jul som vi bruker på å ta opp kredittkort lån for å kjøpe gaver, mat, klorin og avløpsåpner.  Utenom de som går skole og glemmer at mat og avløpsåpner eksisterer siden de har 4 og en halv eksamen om dagen og let's face it, studielånet dekker bare husleia uansett så gavene og klorinen må kjøpes for tomme ølflasker. 

Det er virkelig kos med denne ventetiden før jul, man skurer knokene hudfrie og har gått fra butikk til butikk så lenge at skoene har blitt for små, facebook-damene har allerede vaska ferdig, pakka inn gaver, laget adventskalender og hjemmelaga sylte og du har ikke vært på butikken og kjøpt avløpsåpner engang!  Ikke rart det blir vanskelig å rekke over trening også.  Men du, stikk innom, glem julemas og eksamener en liten stund.  Det fortjener du jammen! 

Adventstid er treningstid ;)

Anyhow, du kan lett skaffe gaven til dine sporty venninner her på bloggen, bare trykk på knappen

 
Ikke glem å følge oss på facebook
Og sjekk gjerne ut hjemmesiden og finn oss på instagram!
#pole #poledance #poledancekurs #kurs #polefitness #jul #adventstid #julegavetips #julegave #gave #trening #tempe #trondheim #dans #dance

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits