Historien

Hey pole people!

Som mange av dere vet så elsker jeg pole dance, det gjør jeg virkelig, ingen sliter rævva av seg uten å tjene en krone i månde etter månde hvis de ikke gjør noe de brenner for.  Det er et og et halvt år siden poledancekurs.no så dagens lys.  Jeg åpna uten startkapital og uten å vite om det var noe marked for et pole dance studio i trauste Trondheim.  Jeg fikk lånt 30.000 til å kjøpe speil og poles, jeg var så heldig å ha gratis lokale de første 9 månedene og hadde det ikke vært for det hadde vi sikkert ikke eksistert i dag.  Til å begynne med kjørte vi 4 ukers kurs, disse kursene ble fort fulle, de var dyre og man måtte komme en fast dag i uka.  Så det tok ikke lang tid før jeg endra konseptet til det vi har i dag.  For de som ble bitt av pole basillen var ikke 4 uker nok.  De ville trene ofte og mye og de ville lære mer og mer og mer.

Det første året stengte jeg for sommeren la om konseptet, laga ny hjemmeside med booking system, jeg ble hjemløs og bodde utenfor studio i en bobil i en lengre periode.  Jeg trivdes faktisk veldig godt med det, men det var en lånt bil og jeg kunne ikke ha den for alltid, det var også innbrudd i bobilen så PC'n min ble stjålet det samme ble sykkelen min.  Da måtte jeg gå eller pakke ned "huset" mitt hver gang jeg skulle noen plass, jeg hadde ikke annen bil.  Når bobilen måtte leveres tilbake bodde jeg på sofaer rundt omkring i byen, jeg har så mange å takke for at de tok i mot meg.  Jeg hadde tannbørster overalt i hele byen.  Jeg gikk igjenom en vanskelig tid på privaten, jeg hadde en helt håpløs økonomisk situasjon, og jeg hadde et firma å drive.  Når jeg tenker tilbake på det aner jeg virkelig ikke hvordan jeg greide å holde meg flytende.  Hadde det ikke vært for at jeg har en helt suveren vennegjeng, som alltid stiller opp, som alltid får meg til å føle meg velkommen og som tok vare på meg når jeg ikke greide det selv vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag.  Jeg sleit meg igjennom dag etter dag, beit tennene sammen på trening og dro hjem (et sted som varierte veldig) og gråt etterpå.  Så fikk jeg beskjed om at jeg måtte flytte studioet.

Fremdeles var det ikke mye overskudd, jeg var på visning etter visning, ord som felleskostnader og eksklusive mva skremte vannet av meg og prisene var alt for stive, men til slutt fant jeg et lokale jeg hadde råd til, også da fikk jeg hjelp til å betale 6 måneder husleie på forskudd, uten den hjelpa hadde ikke det lokalet vært mitt i dag.  Samtidig som jeg fant det nye lokalet fant jeg også en leilighet, ei bule på Møllenberg, stue/soverom og kjøkken hadde jeg for meg selv, bad delte jeg.  Det var grise kaldt, gammelt, skittent, men etter nesten et år som sofa lasaron var det et sted jeg kunne kalle mitt.  Og husleien var helt utrolig lav, sannsynligvis fordi stedet var en dødsfelle uten rømningsvei.   Så jula 2012 flytta jeg privat og firma, stedet jeg leide til pole dance var helt greit, men nytt gulv måtte på plass, speil og poles måtte på plass, dørvridere, stikk kontakter og lys mangla.  Det var mye som skulle gjøres og det skulle gjøres nesten gratis.  Jeg fikk så mye hjelp av famile og venner, jeg var utslitt, etter et år der jeg hadde slitt bare for å holde meg flytende, jeg var så og si blakk, jeg tok opp et lite lån, fikk hjelp til å finne billig gulvbelegg, til å legge det, til å sette inn lys, speil og alt annet som skulle på plass. Jeg er så takknemlig for all den hjelpa jeg har fått, og jeg fikk all denne hjelpa på et tidspunkt der jeg ikke var i stand til å utrykke takknemlighet, jeg var så sliten og jeg greide ikke å formidle det jeg ville.  Jeg håper og tror at mine hjelpere vet hvor mye de betyr for meg.  Hvor takknemlig jeg var og fremdeles er.

Jeg har ikke brukt penger på PR, jeg har hengt opp plakater og proppa full postkasser, i begynnelsen gikk jeg kilometer etter kilometer og gjorde det selv, så begynte medlemmene mine å spørre om de kunne ta med seg plakater og henge opp på skolen, når jeg fikk instruktørene på plass fikk jeg enda mere hjelp.  Mange av medlemme våre legger igjen visitt kort her og der i byen og alle som blir bitt av basillen sprer ordet om oss.  Uten alle dere hadde vi ikke vært her. Jeg har med vilje utelatt navn i denne historien, men jeg vil dere skal vite at jeg ikke har glemt noen av dere.  Jeg er evig takknemlig!  Og du vet hvem du er =)   Studio er fremdeles ganske nytt og vi er fremdeles i startfasen, men nå ser jeg at dette er noe som kommer til å gå, vi kommer til å forbli her i byen og vi kommer til å bli bedre og bedre.  Og jeg skal jobbe for at vi har fornøyde medlemmer og instruktører.     Tusen takk til alle som støtter meg, som hjelper meg, som trodde på meg når jeg ikke greide å tro selv, tusen takk til alle dere medlemmer som benytter dere av studio, tusen takk til instruktører, venner og familie.

Én kommentar

17.11.2013 kl.12:18

<3

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits