Ja, men jeg skal bare...

Jeg innser at dere helt sikkert har tatt helg og treningsfri nå, men det er så mye jeg føler jeg må fortelle før helgen overtar!  

Først og fremst er det faste tider for egentrening fra klokka 11:00 til timene begynner hver torsdag og fredag fremover, hærlig eller?  

Klokka 10:00 på Torsdag er det intro time og på fredager nivå 1.  Hvis mange benytter seg av timene på dagtid kommer vi til å sette opp enda flere.  Sjekk ut timeplanen:BOOK A POLE

Julebordet vårt faller på 13. Desember, det er en fredag.  Jeg er klar over at mange ikke vil kunne komme, men det er Desember, det er vanskelig å finne en dato som vil passe for alle.. 

Vi har begynt å øve på del 2 av julerutinen, vi kommer til å fortsette med det neste uke, så begynner vi på del 3 uka etter.  =) 

På Nivå 2 har vi begynt å øve på Allegra, det er noe dritt asså!  Jeg tror jeg har brista noen ribbein.. flere ganger! (siden i går)Lurer du på hva du skal kjøpe til Kari eller Ola i julegave?  Hva med et klippekort på pole dance?  Vi selger også gavekort på prøvetimer.  I tilegg kan du komme innom med jente gjengen på privattimer.. Hva kan vel være bedre enn å starte julebordet med trening og ferske blåmerker, da vet du at du fortjener hver eneste matbit og hvert eneste glass etter på :D
Vi tar i mot små og store grupper, gutter og jenter.  

Besøk oss gjerne på facebook, ta en titt på hjemmesiden vår, eller kom på en prøvetime!

Sånn, da tar jeg helg med et glass vin (jeg har fortjent det, jeg polersica tidligere) 

God helg fellow polers! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits