Er du klar?

Da er det fredag folkens!  Det blir trening, konkurranse, vin og jentekveld i studio!  Jeg gleder sånn!  Jeg hadde tenkt å ta med super duper kameraet mitt for å dokumentere kvelden, men det ligger igjen på hytta og jeg har rett og slett ikke tid til å ro over å hente det.. det er virkelig mye styr å ha en så primitiv livsstil asså!  Men ta gjerne med et kamera hvis du kommer da =) 

hhjkHusk å ta med en 50 lapp, treningsklær, ut-på-byen klær og sminke å sånt.  Rettetang har jeg her, og hvis vi har litt flaks lærer kanskje Eilen oss å lage nyyy-hydelige krøller med den i løpet av kvelden :)
Etter et lite vorspiel her i studio tar vi turen til Gossip, der blir vi jo alltid så godt mottatt både av vakter og bartendere.  Veldig tålmodige mennesker som jobber på Gossip asså ;)!  Jeg gleder meg! 

Joanna tok nivå 1 og 2 i går og jeg benytta anledningen til å leke fotograf.  Her er Joanna og Gina i stanga.  Dette er Ginas første gang ii Gemini: 
 
Ellers vet jeg at dere har venta på å få vite hvem vinneren av instagram konkurransen er :) Gratulerer til Trude som får ta medd seg jentegjengen hit på kurs!  Trekningen ble foretatt akkurat som vi pleide å gjøre det på skolen, bortsett fra at jeg ikke hadde noen hatt å ha "loddene" i =)

 

Én kommentar

Kristin

04.10.2013 kl.22:24

Hei på deg! Helt først vil jeg baree si at blogggen din er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger drit ofte fremover!!

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits