Vinkvelden nærmer seg folkens!

På fredag kjører vi på med vinkveld, jeg gleder meg så jeg nesten tisser i buksa!  Vi skal ha en liten konkurranse, vi skal trene litt også skal vi kose oss masse!  Ta med deg noe å drikke og en 50 lapp til taxi, Club Gossip slipper oss gratis inn og de har en kjempe høy stang.  De av dere som har lært den "nye" klatremåten kan prøve den her og se hvor sykt mye fortere og mer kontrollert man kan klatre til toppen!  Sist vi var der plasserte vi 5 stykker i stanga i en "sit".  Denne gangen tenkte jeg vi kunne prøve å få til reverse superman eller evt superman og se hvor mange vi får plass til da :PTa med treningsklær og det du trenger for å erobre byen, vi fikser oss sammen på studio før vi drar =) 

Husk å booke deg plass på book-a-pole så jeg vet hvor mange jeg skal bestille taxi til!  

Etter høstferien, setter vi opp enda flere timer på dagtid folkens!  Gotta love it =) 

Følg oss på facebook og kom gjerne på en prøvetime!  

Lurer du på noe kan du sende en mail til miameland@hotmail.com

#vinkveld #fest #trening #pole #poledance #dance #poledancekurs #kurs #trondheim #tempe #sorgenfri #polefitness #gottaloveit #fitness #høstferie #konkurranse 

3 kommentarer

02.10.2013 kl.15:18

Blir vinneren av instagramkonkurransen avslørt da?:D

poledancekurs

02.10.2013 kl.18:55

Jeg avslører vinneren før vi starter vinkvelden vinkvelden :-)

poledancekurs

02.10.2013 kl.22:54

Ditt svar:

Jeg avslører vinneren før vi starter vinkvelden vinkvelden :-)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits