Video - Ina

Ina er nesten helt fersk hos oss, men det kan du ikke se på denne videoen =) Jeg blir så stolt vettu! 

 

<3 

Har du lyst til å lære pole dance?  Kom på en prøvetime da vell!

Finn oss på facebook også!

#video #pole #poledance #poledancekurs #kurs #trondheim #tempe #fitness #trening 

2 kommentarer

29.09.2013 kl.19:55

Jeg har lenge hadd kjempelyst til å lære meg poledance, men jeg har ikke turt, eller hatt råd. Men det ser jo så gøy ut at snart må jeg bare gjøre det.

Jeg ser at det krever mye styrke og bevegelighet. Mens jeg finner motet, trener jeg styrke for å få det beste grunnlaget. Har dere noen retningslinjer for styrketrening og bevegelighetstrening? Hvilke muskler osv? :)

poledancekurs

30.09.2013 kl.11:19

Synne: Du bygger veldig fort opp styrke når du begynner med pole dance asså, men fram til du kommer i gang vil det lønne seg å tenke på å styrke biceps, triceps og kjernemuskulaturen. Bevegeligheten kommer gradvis når du begynner her, på intro timene gjør vi enkle spins som ikke krever så stor bevegelighet og styrke. Og i tilegg til intro timer kan du komme på polercise (styrke trening) og SexyFlexy (bevegelighet) så du legger grunnlaget for å lære mer avanserte triks og moves også =)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits