Ekstra Intro-timer

Hellu pole people!  Jeg vet dere sliter med å få plass på timene, det liker vi ikke!  Nå er det en ekstra time klokka 15:45 i dag, den er desverre full, men Chanette har satt opp en ekstra egentrening/intro time klokka 20:30 i kveld, frister det så stikker du bare innom studio, de blir der til sent.  
Torsdag neste uke setter vi også opp to ekstra introtimer, samme tid, du booker deg plass på book-a-pole.

Hvis disse også fylles opp må vi se på å få til en permanent endring i timeplanen.  Alle må jo få trene!  Husk at du som ny pole dancer vil ha godt utbytte av polercise, SexyFlexy og Juliannas time på søndager også!

  
Stine

Har du ikke blitt medlem enda!?

Les mer om våre prøvetimer!


Rebecca
 

 Ellers har vi en instagram konkurranse gående, tag et polerelatert bilde med #poledancekurs og vær med i trekningen av et poledancekurs for deg og dine venner   Mer.

Vinkvelden er under planlegging, husk å booke deg plass via online bookinga!  Vi tar litt trening og stæsjing i studio før turen går på byen =) 
Jeg håper så mange av dere som mulig blir med!  Jeg føler ikke at jeg rekker å bli kjent med alle og håper på å få retta litt på det. 

#trondheim #pole #tempe #poledance #polefitness #poledancekurs #kurs #trening #vinkveld #vinn #konkurranse #studio 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits