Vinn pole dancekurs!!

Jeg starta opp en konkurranse på instragram, så glemte jeg det!  Herlighet!

Men uansett noen bidrag har kommet og vi lar konkurransen gå fram til Tirsdag 01.Oktober, da skal instruktørene møtes og kåre en vinner :) Premien er et poledancekurs for deg og dine venner, kurset må bli benyttet før utgangen av September!  Du kan velge om du vil komme alene på en privattime eller om du vil ta med deg jente gjengen så alle kan prøve seg =) Det du trenger å gjøre for å delta er å ta et pole relatert bilde av deg selv eller noen andre og merke det med #poledancekurs, easy as that =) 

Du kan poste så mange bilder du vil og får et "lodd" for hvert bilde =)

Og folkens!  Jeg vet at det suuuger at det er så vanskelig å få plass på intro timene nå, men det roer seg snart, hvis ikke setter vi opp ekstra timer, denne uka er det en ekstra time på torsdag, men den ble full på no-time.  Det er ikke lov å booke timer mer enn en uke frem i tid nå, så da blir det roligere.  Husk at du som nybegynner også kan delta på #sexyflexy, #polersice, polersiceMix og Juliannas time på søndager.  

Vi har #vinkveld den 04. Okober for våre medlemmer, jeg håper så mange som mulig kommer, husk å booke deg plass!

Har du lyst til å komme på #prøvetime

Finn oss på facebook også, eller se hjemmesiden.  

#konkurranse #vinn #trening #pole #poledance #poledancekurs #trondheim #tempe #sorgenfri 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits