Vinkveld!! Members only!

Folkens, vi trener hardt, vi jobber hardt, vi studerer hardt, nå er det på tide å ta vare på sjelen!  Den 4.Oktober kjører vi i gang med vinkveld i studio igjen!  
Vi skal igjennom en liten rutine, litt trening må vi ha, da kan vi kose oss enda mer etter på med god samvittighet.  Ta med glattetang, sminke, drikke og det du trenger, så trener vi først, tar en hybeldusj på badet og ordner oss sammen før turen går til byen.  Videre fra studio tar vi turen til ClubGossip!

Meld deg på via online bookinga! (se nivå 2 - 4.oktober) 

Jeg håper så mange som mulig har mulighet til å bli med!  det er så mange nye fjes nå og jeg liker at vi alltid har vært en liten familie på poledancekurs.no, men nå føler jeg at jeg ikke kjenner alle, det vil jeg gjerne gjøre noe med!

Det koster 50,- å bli med på vinkvelden, det betales cash ved ankomst og brukes til taxi til byen.  Dersom noe blir til overs tar vi kanskje en flaske champis eller vi sparer det til neste vinkveld så blir den billigere.  

Følg oss på facebook også!  Har du lyst til å komme på prøvetime

-Mia

 

#vinkveld #trening #kurs #pole #poledance #poledancekurs #clubgossip #gossip #jentekveld #fest #prøvetime

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits