Prøvetime

Hva er en prøvetime?

Det er en helt ordinær introtime, det sier deg kanskje ikke mye?  Men det er altså en introduksjon til poledance, når du booker en prøvetime kommer du på en intro time sammen med andre som har booket en prøvetime og medlemmer som kanskje er på sin første uke, kanskje på sin skjette, timen du er med på er altså veldig representabel, for hva du kommer til å lære.  
Det er ikke forventet at du skal greie alt, heller ikke ønskelig for vår del, da hadde du jo ikke trengt oss ;)

En intro time er det samme som en prøvetime, så du kan komme på en onsdag å lære fra Ida og hun lærer deg kanskje 4 forskjellige spins, så kommer du på en mandag og da er det Joanna som har timen og du lærer 4 andre.  Eller du kommer tilbake onsdagen etter, men da har Ida funnet ut at hun vil lære deg noe annet.  Men alt er lagt opp sånn at hvis du aldri, noen gang, har tatt i en pole før, så greier du et og annet.  Ingen greier alt første gangen.

Har du lyst til å komme på en prøvetime sjekker du bare timeplanen og finner en intro time som passer for deg, så sender du en mail til miameland@hotmail.com og jeg booker en pole til deg.  

Dersom du blir medlem hos oss får du adgang til vår online booking og kan booke så mange timer du vil, på det nivået du vil når du vil =) Som helt ny pole dancer kan du komme på; intro, sexyflexy, polercise og polersice mix.  Det er altså 

Prøvetimen din koster 150 og betales til instruktøren når du er her, ta også med en kort shorts og vann flaske. 

Vi har 16 års aldersgrense, men dersom du er under 18 må du ha underskrift fra foresatte for å bli medlem.  Vi driver et trenings studio og du trenger ikke å være redd for å ta med en foresatt hit på en time.  Vi driver med trening, noen ganger er vi litt sensuelle, men stortsett er vi bare svett ;)

Følg oss gjerne på facebook og instagram også, og finn oss her.

#trening #fitness #pole #poledance #poledancekurs #kurs #trondheim #tempe #sorgenfri #dans #ilovepole #polefitness #lære #utdanning #student #studentitrondheim #utitrondheim #prøvetime #prøvetimepoledancekurs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits