Nye nivå 1

Da er den nye timeplanen gjeldende folkens!  I går hadde vi vår første "nye" nivå 1.  Mange positive tilbakemeldinger og mange svette ansikter =)Dersom du var der og har tilbakemeldinger kan du anonymt skrive det i kommentar feltet nederst på siden.  Vi vil at alle skal trives hos oss og vil ha din ærlige mening. 

Det er fremdeles stor pågang på intro timene og mange må vente i over en uke på å komme på prøvetime.  Som jeg har sagt før kommer vi til å sette opp flere timer dersom dette fortsetter.  Jeg har også slettet alle de som har booket lengre fram i tid enn 22. September, det vil kun bli lov å booke en uke frem i tid nå, det er fordi mange ikke kommer på timen de har booket, og det er jo veldig dumt med tomme poles når det er mange som gjerne vil trene.
Husk at det koster 50,- å booke en time som du ikke kommer til.

Hvis du har lyst til å komme på prøvetime kan du sjekke timeplanen og finne en intro time som passer for deg.  Send en mail til miameland@hotmail.com så booker jeg pole til deg.  En prøvetime koster 150, det blir trukket av på første faktura dersom du blir medlem.   Som medlem hos oss har du tilgang til 14 timer med forskjellig vanskelighetsgrad og fokus pr uke.  Vi har åpent 6 dager i uka og du booker deg pole online så du slipper å tenke på at du får bom tur til trening.  

I dag kjører vi på med ny #polersice time, jeg gleder meg til å se hva dere synes!  

Følg oss på face og på hjemmesiden.  

#trening #pole #poledance #poledancekurs #trondheim #tempe #kurs #fitness #polefitness #ilovepole 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits