10.09.2013

Herlighet!  Det skjer så mye!  Jeg har så mye å fortelle!  Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne!  
Først og fremst!  Det blir forrandringer i prisen på poledancekurs.no, det er fordi vi fram til nå har -by far- vært det billigste pole dance studioet i landet og begynner å få så mange medlemmer at vi må bremse litt for å gi de som allerede er medlem en god opplevelse.   De av dere som allerede er en del av pole dance familien vår han inget og frykte, vi skal fortsette å jobbe for at du skal bli inspirert, lære noe nytt, få framgang og gå hjem med en god følelse til den samme prisen som før.  Hovedgrunnen til at vi setter opp prisene er for at DU fremdeles skal kunne lære noe, på det tidspunktet DU kan og vil trene.  Dere som er helt nye sliter med å få plass på intro timene våre og det er IKKE sånn vi vil ha det.  Derfor har vi satt opp en ekstra time på mandager og en time på søndager. 

Dersom dette presset fortsetter kommer vi til å sette opp enda flere timer, det er et løfte!

Hvis jeg ikke tar helt feil er vi i Trondheim de første i Norge som har et studio som er åpent 6 dager i uken, Julianna har time klokka 12:00 på søndager.  Det er mye styrke, teknikk og stretch involvert.  Timen er lagt opp for at den skal passe de fleste.  Har du lyst til å ta deg skikkelig ut foreslår jeg at du tar med deg joggeskoene og blir med Julianna på løpetur etter timen =) 

Vi har en del andre ting på vei inn også, undertegnede prøver å finne #TRX #slynger til en rimelig pris, slynger vil hjelpe oss å styrke hele kroppen og spesielt de musklene som kreves for å greie feks human flag:

(endelig en grunn til å ta med en hunk her)

Bevegelighets timen sexyflexy begynner i morgen.  40 minutter, vi varmer opp, varmer opp litt til, også strekker vi ut!  Og vi skal tøye og vi skal strekke og alle skal få veiledning!

Og fra det yber sunne til det som er sunt bare for sjelen;  Vi begynner på med vinkveld igjen!  Fredag 04. Oktober folkens, det er datoen.  Det koster deg 50 kroner hvis du vil vandre rett fra studio og ut i en ventende bil som tar deg med til et utested.  Jeg kommer tilbake med detaljer og påmelding:) 

Jeg har mye mer på hjertet! men nå tar jeg kvelden!

Se hjemmesiden, facebook, eller send en mail til miameland@hotail.com dersom det er noe du lurer på.

Mia

 

 

#pole #poledance #poledancekurs #trening #fitness #hunk #fitness

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits