Søndagstrening og Klippekort

Hey peeps!  SNAAAART kjører vi i gang med den nye timeplanen!  Jeg gleder meg så masse!  Det fylles opp på #intro timene neste uke også, så damene (Chanette, Ida og Joanna) har satt opp enda en intro time på mandager.  For å booke den må du velge Intro 60 på online bookinga.

Mange nye ansikter på trening for tiden, dersom du er medlem hos oss, men ikke har tilgang til den hemmelige medlemsiden på facebook kan du legge til Mia Meland som venn så adder jeg deg =) 

Julianna kjører i gang med sin time på Søndag klokka 12:00, jeg aner ikke hva den går ut på, så hvis vi er ferdige med å grave grøft (ja det er sånt jeg driver med i helgene), så kommer jeg å trener på søndag, sees vi?

 Nå kan du kjøpe klippekort til poledancekurs.no online!  Klippekort passer for deg som resiser mye, som har annen trening som primærtrening eller for deg som er usikker på om et medlemskap kommer til å bli brukt.   

Klippekort kan også være en fin gave til noen du er glad i.

Drop in hos oss koster 250,-
Klippekort, 10 klipp 1500,-
klippekort, 5 klipp 1000,-

 

 
Har du spørsmål se hjemmesiden, send en mail til post@trondheimpolestudio.no eller finn oss på face og instagram =) 
#trening #pole #poledance #dance #poledancekurs #kurs #trondheim #tempe #gave 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits