Tren billig i Oslo

Som medlem hos poledancekurs.no får du nå veldig billig trening hos Lisx i Oslo!   Drop in 100,- og klippekort, 10 klipp; 900,-
Er ikke det helt supert??  Nå kan du altså trene når du er ute og reiser også!  Si i fra til meg før du drar så fikser vi det =)

Vi jobber med å få til flere lignende avtaler så du kan trene der du er!

Takk til Kirsti som ga meg ideen =) 

(du skal få enda en takk hvis du tilgir meg for at jeg stjal dette bildet fra facebook profilen din) :)

Ellers er det, som jeg har sagt før, kaos på studio denne uka.  Det viste seg i går da vi nærmest måtte ha avstemning for å finne ut hvilken time vi skulle kjøre.  Litt arti også da, når det kommer mange fra forskjellige nivåer på timene.  Da lærer alle litt nytt.  Neste uke kjører vi i gang med den nye timeplanen og alt vil bli så mye bedre!
På søndag stiller Julianna som instruktør klokka 12:00.  Book a pole!

Ellers er det jo faktisk x-stage vær her i Trondheim i dag, så jeg lurer litt på om vi ikke skal sette ut stagen, sun and pole, lizzom!  Vi får ta en avstemning på det også, vi er veldig demokratiske i studio!

Lyst til å prøve deg på pole dance?  Ta en titt her.

følg oss på facebook og instagram også!   

#pole #dance #poledance #poledancekurs #trening #trondheim #oslo #tempe #insidehook #x-stage #reise

 

2 kommentarer

benediktenp

04.09.2013 kl.16:44

du er såå flink å blogge! :D skal begynne å lese oftere her :D

Lara

18.09.2014 kl.21:46

Hei! Jeg er en jente på 14 år som har lyst til å starte på pole dancing. Det ser ut som en morsom måte å være i aktivitet på. Jeg vil gjærne ha et fast kurs med lærer? Vet du om det finnes noe slikt? Har lest at det finnes kurs for 16 og oppover. Men vet du om noe som kunne passet for meg?:)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits