Viktig for medlemmer!

Hey pole people! Vi har en ny timeplan, vi begynner å bruke den fra mandag, så hvis du har booket time for i dag, torsdag eller fredag, så kommer du til vanlig tid.  Hvis du gjerne vil på time i dag, torsdag eller fredag, men ikke har booket time enda sliter du.. Neida, Intro timene er fulle, men hvis du skal på nivå 1, nivå 2, advanced, show 1 eller polercise kommer du bare!  Det kan bli litt mye folk på noen timer, men vi er da sosiale.. blir bare trivelig det! 

Og, hvis du allerede har booket time til neste uke, så må du desverre gjøre det på nytt igjen!  Jeg beklager det asså!  Vi bytter heldigvis ikke timeplan så ofte.  

Det er en del forandringer, Advanced og show 1 timene er borte.  Show, eller koreografi vil bli integrert i de andre timene.  Nivå 1 og 2 går over 60 minutter fra nå av så vi rekker skikkelig oppvarming og skikkelig uttøyning, vi vil ikke ha skader!

På fredag har vi noe jeg kaller Polercise Mix, dette blir en time med styrketrening og kondisjon, tøying og litt tull.  En fredagstime =) Vi legger den opp så den skal passe for alle =) 

Dette er noe av det vi kan prøve på Polercise Mix 

Hannah fra Danmark, la oss bare håpe hun savner trønder-været så mye at hun kommer tilbake ;)

Timebeskrivelser;

Intro: passer for alle!  Alle burde ta turen innom en intro time i ny og ne!  Men først og fremst er timen laget for deg som er ny i pole verdenen.  Du trenger ikke å være trent fra før, du blir trent av pole dance.
Sexy Flexy: Ny time, passer for alle!  Dette er timen for deg som trenger å stretche litt, yoga inspirert time med tanke på pole moves og spagat.
Polersice: Pole fitness, passer for alle, gjør deg sterkere og klar for å avansere.
Nivå 1: For deg som har drevet på en stund, og som greier kriteriene for Intro.   

Dessuten kjører vi på med enda en ny time, som jeg ikke vet hva kommer til å gå ut på, Julianna har tilbudt seg å holde timer på søndager, for nå heter timen "Julianna" og begynner klokka 12:00, men det vet ikke Julianna noe om enda, så vi får se om det blir forrandringer der =)

Julianna er veldig dyktig på koreografi, hun er veldig målbevist og glad i å trene, dessuten er hun super bendy!  Se bare her:

 

Men nok om det, det er en bugg i online bookinga, så noen av tidspunktene du kan booke på blir litt feil.  Hvis en time begynner 18:10 feks så kommer det opp at den begynner 18:00 i booking systemet.  Jeg får det bare ikke til!  Følg timeplanen!  
Det er ikke så veldig mange timer dette gjelder for og på de timene som er sånn har jeg fiksa det så du kommer litt for tidlig, ikke litt forseint, hvis du følger tiden i booking systemet.. 
(er det noen andre enn jeg som skjønner hva jeg prøver å si)?

Studenttilbudet utgår denne uka, så jeg går ut i fra at alle får plass på intro timene fremover, hvis ikke setter vi selvsagt opp flere timer alle skal få!

Hvis DU vil komme på prøvetime kan du sjekke timeplanen og finne en introtime som passer for deg, send meg en mail (miameland@hotmail.com) så booker jeg pole til deg.  En prøvetime koster 150, det blir trukket av på første faktura dersom du blir medlem hos oss.  Les mer om oss her

Følg oss gjerne på facebook så får du alltid vite det når vi har tilbud og happenings i studio eller andre steder =) 

Jeg håper dere vil like de nye timene og den nye timeplanen!

Happy poling folkens! 
 

 

 #pole #poledance #polefitness #poledancekurs #trening #tilbud #fitness #trondheim #tempe #stretch #styrke 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits