tilbud, bilder og info =)

Her kommer enda flere bilder fra årets sommerfest! 

Kristine;

Rebecca;

Ida og Chanette;

Gina;Celia;Det er mange nye medlemmer for tida!  Dersom du er en av dem som ikke har fått tilgang til den hemmelige medlemssiden kan du legge meg til som venn på facebook så adder jeg deg =) (miameland@hotmail.com)

Mange fullbooka timer neste uke, jeg beklager det!  jeg kommer til å sette opp flere timer dersom dette fortsetter.  

Neste helg legger vi ut den nye og revurderte timeplanen, så ikke book timer mer enn en uke frem i tid!

Studenttilbudet vårt fortsetter ut neste uke, så dersom du vil ha en mnd gratis trening kontakter du bare miameland@hotmail.com for info.  Vi kommer ikke til å la noen begynne på poledancekurs.no uten å ha tatt prøvetime først, dette er fordi vi ikke vil ha støttemedlemmer, men mennesker som virkelig har lyst til å lære pole sammen med oss =) 

Prøvetimen koster 150, men det blir trukket av på første faktura dersom du blir medlem, foruten cash trenger du bare shorts og vannflaske så er du klar =) 

Sjekk timeplanen dersom du vil komme på prøvetime, finn en intro time som passer for deg og send en mail til miameland@hotmail.com. 

Jeg anbefaler alle de som har vært med en stund å ta turen innom en intro time en gang i blandt!  Vi har lagt til nye spins, nye floor moves og masse gøy!  

#trening #dans #pole #poledance #poledancekurs #tempe #trondheim #sommerfest #polefun #kurs #student #studentitrondheim 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits