Instruktørkurs med Malin Olsen

Etter helgas (minst) 22 intensivetimer med kursing har jeg lært så mye at jeg begynner å skjelve litt når jeg tenker på alt jeg har å lære bort.  Jeg gleder meg stort til å komme i gang med den nye timeplanen og til å se hva dere synes om de nye timene. 
Malin er utrolig dyktig til å formidle og til å danse og jeg ble en smule avstandsforelska jeg asså.  Jeg har lært mer på 22 timer enn jeg har gjort på år.  Og så mye det er man gjerne skulle visst for lenge siden!  

Jeg må innrømme at jeg ikke var så innmari gira på å gå på instruktør kurs, jeg har jo instruert på studio i over et år nå, og holdt kurs for utdrikningslag i 4-5 år før det.  Jeg glemte helt det jeg alltid sier til andre, innen pole dance er man ALDRI ferdig utlært.  Og det er sikkert og visst!

Malin har lært oss å instruere på en trygg og riktig måte.  Hvordan man skal unngå skader og hvordan man skal trene for å oppnå resultater som dette;

Dersom du har lyst til å være med på instruktørkurs bør du følge med Malin her.

Hver eneste kurs kveld var et slit, skikkelig, skikkelig tungt både for kropp og sinn, og sikkert enda tyngre for Malin selv, men tror du vi fikk slappe av litt av den grunn?  Nå, nei, Malin var fast bestemt for å spre sin kunnskap, for å gi valutta for pengene.  Og det gjorde hun virkelig!

er du i Trondheim og har lyst til å lære pole dance?  Følg oss gjerne på facebook også!  

 

#MalinOlsen #trening #kurs #pole #poledance #dans #poledancekurs #trondheim #instruktørkurs 

 

Én kommentar

Singaya

14.10.2014 kl.18:39

Hei lurer på hvor mye et slikt kurs med Malin kostet?

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits