Happy camper!

Studio koker litt for tiden, Intro timene fylles fort opp og folk kommer på prøvetimer de ikke har booka i sin iver.  Kjempe bra!  Og ikke rart i det hele tatt, vi har et knakanes godt #studenttilbud i August, dersom du melder deg inn for 3 måneder eller mer får du en mnd gratis #trening og 10% rabatt på den ordinære medlemsprisen!

Joanna hadde 3 damer på prøvetime i går og de meldte seg inn alle sammen.  Joanna er en av våre utrolig flinke instruktører, og hun har bursdag i dag!  Gratulerer så mye!Joanna's closed #scorpio

 

Joanna's #kneehold

Joanna kjære, jeg håper du har en fantastisk fin dag!  Jeg er så stolt av deg og av framgangen og innsatsviljen din!  Du er kjempe flink!

Dersom du har lyst til å prøve #pole #dance kan du kontakte meg på miameland@hotmail.com, vi kan tilby en variert timeplan, et nesten usaklig godt miljø, motiverende trening som styrker både kropp og sjel og så mye, mye mer!

Husk at #student tilbudet bare gjelder ut August, men vi er klar over at "stor-stipendet" kanskje ikke rekker å komme i tide, så ikke vær redd for å ta kontakt selv om finanser, bo-situasjon og alt er litt på halv 12 enda ;) 

Timeplanen endrer seg fra neste uke!  Da blir den sånn; 

Jeg håper bare nå at jeg har fortalt dette til alle de som skal på prøvetime neste uke.. Hvis DU er i tvil om du har fått riktig tidspunkt må du gjerne kontakte meg.  

Husk å følge oss på facebook også, og ta gjerne en titt på hjemmesiden.  

Dersom du er medlem på studio kan du legge meg til på facebook for å få tilgang til den "hemmelige siden" .

(Mia Meland)

Til helga kjører vi på med 22 timer intensiv kursing, ikke bare skal vi selv bli bedre, vi skal være i stand til å lære bort fantastiske ting til DEG på en trygg og riktig måte.  Dersom du vil være med på kurset sender du bare mail til miameland@hotmail.com.  Du bør være på nivå 2. 

Malin kommer og lærer oss det hun kan om anatomi, pole, og ernæring.. Gleder meg stort! 

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits